Óriásplakát (BB)

Országszerte közel 34 000 db felület áll rendelkezésre, mely médium sikere megjelenési formájának köszönhető. Alacsony költség mellett hatékony médiumként szolgál reklámüzenetek továbbítására.

Az óriásplakát a reklámbeli kreativitás és nagyság szimbóluma. Célcsoport - specifikusan tervezhető, földrajzi, területi szempontból jól irányítható. Rövid idő alatt, magas kontaktusszám. Magas gyakoriság valósítható meg.

Az Óriásplakát:

Látványos

Informál

Szórakoztat

Figyelemfelkeltő

Esztétikai élményt nyújt

 

City light

A city light háttér-megvilágítással rendelkező, a gyalogos forgalom és a bevásárló, szórakozó közönség elérésére a leghatékonyabb médiaeszköz. A berendezésekben az üzenetet hordozó plakát egy törhetetlen üveglap mögött van elhelyezve. Mérete folytán ember-közelibb megjelenést biztosít, a járókelőkkel közvetlen reklámpárbeszéd alakítható ki.

A city light kampány akár önálló kampányként, akár óriásplakát kampány ideális kiegészítője lehet.

 

Építési reklámháló

A közterületen is érvényes az aranyszabály, miszerint csak az egyedi megjelenés biztosíthatja a reklámzajból való kiemelkedést?

Kétségtelen, hogy a nagy forgalmú utak mentén, forgalmas csomópontokban elhelyezett exkluzív, megvilágított helyszínek gigantikus méretükkel figyelemfelkeltő hatást keltenek