NYOMTATÁS

A Cégünk nagyformátumú digitális és ofszet nyomtatás teljes skáláját kínálja. Az ár-érték arányában legkedvezőbb megoldás kiválasztását egyaránt lehetővé teszi alacsony, közepes és magas példányszámú nyomtatásnál is. A legmodernebb géppark áll ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó óriásplakát, citylight, építési háló, PVC ponyva, vagy egyéb, a technológia által támogatott nyomtatásáról. Célunk az, hogy a 2010-ben is kedvező határidőkkel, a tőlünk megszokott kiváló minőségben és a legkedvezobb áron szolgáljuk ki az Ügyfeleinket.

Óriásplakát nyomtatás

Forgalmas helyeken, autópályák mellett, közlekedési csomópontokban megjelenő figyelemfelkeltő reklám felület, amely az egyik leghatékonyabb hirdetési forma. Jellemzok: 120 grammos kékhátú (blueback) idojárás álló papír, kültéri festékkel nyomtatva.

Építkezési  állványháló /reklámháló (mesh)

Az építkezések, felújítások állványaira kifeszített háló hatalmas felület biztosít látványos hirdetések megjelenítésére, amelyek már távolról is figyelemfelkeltőek.Szövetalapú, beszegett szélű, lágy PVC háló, amelyen egyoldalas, color nyomatok (4 szín) megjelenítése lehetséges.

Termékskála:

- Megaboard

- Bigboard

- Billboard

- Backlight

- Poszterek, plakátok (A/0 felett)

- Öntapadók

- P.O.S. anyagok

- Citylight

- Banner-ek, molinók, ponyvák

- Építési hálók

- Padló és ablakmatricák

- PVC táblák, habkartonok